pe bicicleta, impreuna

Mersul pe bicicleta e pentru toata lumea. Vrem sa vedem in Bucuresti si in tara cum din ce in ce mai multi oameni folosesc bicicleta pentru tot felul de activitati: ca mijloc de transport, de divertisment sau ca instrument pentru performanta.

Florinache si Alexandru au dat startul la pedalat tandem. In 2010 au fost impreuna intr-un tur al Romaniei impreuna cu prietenii de la Bate saua si cu ajutorul prietenilor de la Veloteca.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „pe bicicleta, impreuna”

 1. salut florine ,
  sint mircea cel cu irina –anii 93-95 – caruia ii cintai ”a venit toamna” a lui alifantis .cum fac sa dau de tine ?
  0722 320 388
  0766 447 883
  0756 288 674
  cu drag

 2. Oare cat timp iar place unui orb sa lase pe altcineva sa conduca bicicleta pe care pedaleaza el ? Cred ca se sperie de fiecare data cand un sofer claxoneaza de la mica distanta inutil , cand un autovehicul , autobuz depaseste la mica distanta , cand striga dintro masina sau de pe trotuar diverse persoane pe care nu le vede etc Cred ca pt orbi ar trebui cuplate doua tandemuri , sau folosite cvadricile . Oricum e periculos cand sunt doi pe o bicicleta , motocicleta si kiar ricsa . In viraje pasagerul trebuie sa se incline in interiorul curbei . E ca la concursurile de motociclism cu ataj . Eu am mers cu tandem si nu mi sa parut deloc confortabil , iar le ricsa trebuia sa spun permanent pasagerului din fatza sa se incline in interiorul curbei . Altfel dupa ce tricicleta mergea pe 2 roti nu mai era controlabila si risca usor sa se rastoarne .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s